Va oferim suportul necesar pentru orice lucrare, avantajos si la termen. Verifica lista cu utilaje de inchiriat aici Inchiriaza utilajeConstructii si inchirieri utilaje

Echipamente profesionale pentru constructii si transport.

Metalcomp a devenit unul din principalii jucatori pentru constructiile de mari dimensiuni (infrastructura rutiera, hale industriale, spatii comerciale, lucrari complexe, excavatii, terasamente, retele de apa si canalizare), colaborand cu mari companii de constructie de pe mai multe continente.

Seriozitatea cu care am tratat fiecare parteneriat, ne-au asigurat statutul de subcontractori preferati de multe companii internationale, atat in constructiile industriale cat si in constructia de autostrazi si infrastructura rutiera. Dorim ca Romania sa ajunga candva la gradul de dezvoltare al infrastructurii similar tarilor civilizate din Europa.

Compania noastra detine un parc de utilaje complet, care asigura gestionarea oricarei lucrari indiferent de amploarea lucrarii.
- Inchirieri utilaje de constructii: prestatii cu utilaje tehnologice de constructii
- Constructii industriale: tot ce implica structura de hala: depozite, fabrici, centre logistice, parcuri industriale, unitati de productie, ateliere, spalatorii auto, ferme, abatoare, sali de sport, si proiectele comerciale, cum ar fi: showroomuri, magazine, supermarketuri si hypermarketuri, mall-uri, etc.
- Constructii speciale constructii de drumuri si platforme industriale betonate si realizare de cai de comunicatie, executie si intretinere drumuri, autostrazi, poduri, parcari, constructii hidrotehnice, tunele si platforme tehnologice, asfaltari de drumuri, lucrari tehnico-edilitare, drumuri nationale si autostrazi, modernizari sosele, reparatii si reabilitare de strazi, reparatii carosabil.

Peste 90 de autovehicule de transport

inchiriaza cap tractorTransport rutier national si international.

Metalcomp asigura transport general de marfuri si transport specializat pentru clientii grupului si logistica proprie (transporturi feroase si neferoase de la parteneri cat si transporturi pana la punctele de descarcare din industria siderurgica).

Parcul de autovehicule de mare tonaj al companiei noastre este compus din peste 90 autocamioane moderne cu capacitate de incarcare de 20 tone si volum util de 90 metri cubi, destinate transporturilor interne si internationale.

De asemenea detinem, camioane pentru transport containerizat, Metalcomp avand una din cele mai mari retele de containere din vestul tarii, cu peste 100 de containere.

Astazi, putem afirma ca Metalcomp are capabilitatile necesare sa transporte orice, oriunde si in orice volum. Partenerii nostri au avantajul unei flexibilitati in colaborarea cu noi (contracte speciale, containere lasate la clienti pentru incarcare, asigurare de flota dedicata, transport de mare tonaj, transport deseuri, asigurare utilaje incarcare la sediul clientului, asigurare echipe specializate de incarcare/descarcare).

Fiecare partener Metalcomp are propriile nevoi si incercam sa fim solutia perfect adaptata exact acelei nevoi. De aceea, partenerii nostri au un avantaj avand suportul Metalcomp zi de zi.

Inchiriaza utilaje Metalcomp pentru orice tip de lucrare !

Aveti garantia unor parteneriate avantajoase si servicii sigure si de calitate Metalcomp va asigura echipamente si utilaje complete pentru orice tip de constructie . Am incercat sa identificam nevoile exacte ale clientilor nostri si sa intervenim cu echipamente si utilaje in fiecare etapa a constructiei (de la demolari, excavatii, decopertare, pana la utilaje speciale pentru acces in locatii greu accesibile si camioane transport de mare tonaj). O echipa de soferi bine pregatiti va asigura experienta necesara pentru a realiza lucrarea in conditii de calitate si incadrare in termenele asumate. Cu alte cuvinte, Metalcomp poate oferi suportul necesar pentru orice lucrare, avantajos si la termen.

Inchiriaza utilaje! Verifica aici

Lista Utilajelor de inchiriat